Hapësirë ​​YEWLONG

HAPËSIRË E GJATE

Kush Jemi Ne

YEWLONG, një nga prodhuesit kryesorë të cilësisë së lartë dhe mobiljeve luksoze të banjës u themelua në vitin 1999. Gjatë 22 viteve të fundit të përvojës me sloganin 'Make it Different', ne vazhdojmë të dizajnojmë, prodhojmë dhe zhvillojmë dizajne inovative në mënyrë të qëndrueshme për të krijuar ëndrra hapësirë ​​banjo.

Çfarë bëjmë ne

Duke furnizuar mbi 60 vende, ne kemi koleksione të pasura të modeleve moderne të mobiljeve të banjës dhe përvoja profesionale në zgjidhjet teknike dhe shërbimin pas shitjes.

Ajo që Ne Kemi

Me qëllim të shpërndarjes dhe ruajtjes së kënaqshme për kooperativistët, YEWLONG ka rritur kapacitetin prodhues me objekte të reja çdo tre vjet.Aktualisht, YEWLONG ka katër linja prodhimi të pjekura me një ekip prej 12 punëtorësh R&D në 60,000 metra katror zonë prodhimi për OEM & ODM.

Vite Eksperiencash
Punëtorët e R&D
Zona e prodhimit për OEM & ODM
Vendi

Si YEWLONG Bathroom, ju ftojmë ngrohtësisht të vini me ne për të takuar mobiljet tona miqësore me mjedisin.Le të sjellim “kulturën e mobiljeve YEWLONG” në banjot tona.-Bëni atë ndryshe