Produktet

 • Kabinet banjoje moderne PVC e bardhë me legen akrilik

  Kabinet banjoje moderne PVC e bardhë me legen akrilik

  1. Materialet: Pllakë PVC 120mm ose 150mm

  2. piktura mund të bëhet me porosi

  3. Madhësia e personalizimit të klientit është në rregull

  4. aksesorë të modalitetit të heshtur

  5.Basin: mund të jetë në dispozicion një legen i vetëm ose i dyfishtë

 • Kabinet banjoje klasike PVC me ngjyrë të zezë dhe banak xhami

  Kabinet banjoje klasike PVC me ngjyrë të zezë dhe banak xhami

  1. Materialet: Pllakë PVC 120mm ose 150mm

  2. piktura mund të bëhet me porosi

  3. Madhësia e personalizimit të klientit është në rregull

  4. aksesorë të modalitetit të heshtur

  5.Basin: mund të jetë në dispozicion një legen i vetëm ose i dyfishtë

 • Kabinet banjoje klasike PVC me ngjyrë të bardhë dhe tavolinë me pllaka

  Kabinet banjoje klasike PVC me ngjyrë të bardhë dhe tavolinë me pllaka

  1. Materialet: Pllakë PVC 120mm ose 150mm

  2. piktura mund të bëhet me porosi

  3. Madhësia e personalizimit të klientit është në rregull

  4. aksesorë të modalitetit të heshtur

  5. Pellgu: mund të jetë i disponueshëm një legen i vetëm ose i dyfishtë

 • Dollap banjoje moderne PVC me dyer me ngjyra druri

  Dollap banjoje moderne PVC me dyer me ngjyra druri

  1. Materialet: Pllakë PVC 120mm ose 150mm

  2. piktura mund të bëhet me porosi

  3. Madhësia e personalizimit të klientit është në rregull

  4. aksesorë të modalitetit të heshtur

  5. Pellgu: mund të jetë i disponueshëm një legen i vetëm ose i dyfishtë

 • Kabineti i vogël modern i banjës PVC me pasqyrë LED

  Kabineti i vogël modern i banjës PVC me pasqyrë LED

  1. Materialet: dërrasë PVC 500-1800mm

  2. piktura mund të bëhet me porosi

  3. Madhësia e personalizimit të klientit është në rregull

  4. Aksesorë të heshtur dhe të papërshkueshëm nga uji

  5.Basin: countertop ose nën banak mund të jetë në dispozicion

 • Kabineti i vogël modern i banjës PVC me pasqyrë LED

  Kabineti i vogël modern i banjës PVC me pasqyrë LED

  YL-F97026

  PËRMBLEDHJE

  1, Trupi i kabinetit është bërë nga bordi PVC me densitet të lartë miqësor ndaj mjedisit, forca e fortë mund të parandalojë transformimin dhe gjithashtu ka jetëgjatësi të gjatë.

  2, legen qeramike me cilësi të lartë.

  3, Rrëshqitës dhe mentesha të fshehura me mbyllje të butë, kanë marka të ndryshme si Blum, DTC etj.

  4, Pasqyrë pa bakër me dritë LED të papërshkueshme nga uji, funksione të shumta për zgjedhje, si bluetooth, anti-mjegull etj.

  5, Finiturë me shkëlqim të lartë, shumë ngjyra janë në dispozicion.

  6, rezistent i shkëlqyeshëm ndaj ujit

  7, Dizajn i dobishëm në mur

  Specifikim

  Modeli: YL-F97026

  Kabineti kryesor: 600 mm

  Pasqyra: 600 mm

  Aplikacion:

  Mobilje banjo për përmirësimin, rimodelimin dhe rinovimin e shtëpisë.

 • Kabineti modern i banjës PVC me legen qeramike

  Kabineti modern i banjës PVC me legen qeramike

  1. Materialet: dërrasë PVC 500-1800mm

  2. piktura mund të bëhet me porosi

  3. Madhësia e personalizimit të klientit është në rregull

  4. Aksesorë të heshtur dhe të papërshkueshëm nga uji

  5.Basin: countertop ose nën banak mund të jetë në dispozicion

 • Sirtar i madh Kabineti modern i banjës PVC me pasqyrë Led

  Sirtar i madh Kabineti modern i banjës PVC me pasqyrë Led

  1. Materialet: dërrasë PVC 500-1800mm

  2. piktura mund të bëhet me porosi

  3. Madhësia e personalizimit të klientit është në rregull

  4. Aksesorë të heshtur dhe të papërshkueshëm nga uji

  5.Basin: countertop ose nën banak mund të jetë në dispozicion

 • Pasqyrë LED e kabinetit modern PVC të lakuar të bardhë

  Pasqyrë LED e kabinetit modern PVC të lakuar të bardhë

  1. Materialet: PVC dhe legen akrilik

  2. Zona e aplikimit: Shtëpi, banjo, Hotel, park

  3. varur në mur/ në dysheme janë opsionale

  4. Bëni lyerje me ngjyra të ndryshme

  5.Legan: Legan akrilik Super i bardhë me tas të thellë

 • Dollap banjo PVC prej druri me pasqyrë të ngrohtë LED

  Dollap banjo PVC prej druri me pasqyrë të ngrohtë LED

  1. Materialet: PVC dhe legen akrilik

  2. Zona e aplikimit: Shtëpi, banjo, Hotel, park

  3. varur në mur/ në dysheme janë opsionale

  4. Bëni lyerje me ngjyra të ndryshme

  5.Legan: Legan akrilik Super i bardhë me tas të thellë

 • Kabineti modern i banjës PVC me derë druri

  Kabineti modern i banjës PVC me derë druri

  1. Materialet: PVC dhe legen akrilik

  2. Zona e aplikimit: Shtëpi, banjo, Hotel, park

  3. varur në mur/ në dysheme janë opsionale

  4. Bëni lyerje me ngjyra të ndryshme

  5.Legan: Legan akrilik Super i bardhë me tas të thellë

 • Dollap banjoje moderne PVC me ngjyrë të bardhë dhe pasqyrë LED

  Dollap banjoje moderne PVC me ngjyrë të bardhë dhe pasqyrë LED

  1. Materialet: PVC dhe legen akrilik

  2. Zona e aplikimit: Shtëpi, banjo, Hotel, park

  3. varur në mur/ në dysheme janë opsionale

  4. Bëni lyerje me ngjyra të ndryshme

  5.Legan: Legan akrilik Super i bardhë me tas të thellë