Zhvillimi i Kompanisë

 • history_img
  1999
  Ngritur si një punishte të vogël HANGZHOU YEWLONG SANITARY WARE Co., Ltd për mobilje banjo dhe pasqyrë
 • history_img
  2004
  Emri i kompanisë u ndryshua në HANGZHOU YEWLONG INDUSTRY Co., Ltd.Në të njëjtën kohë, Yewlong përmirësoi fabrikën e saj të parë me një shkallë prodhimi prej 25,000 m2 për të zgjeruar biznesin
 • history_img
  2004
  Certifikata ISO9001 e Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë e lëshuar nga Qendra e Certifikimit CFL
 • 2006
  Merrni një certifikatë kombëtare AAA
 • 2007
  Ngritja e një kompanie ndërkombëtare,HANGZHOU YEWLONG IMPORT & EXPORT Co., Ltd., Në të njëjtin vit, shkalla e eksportit të produkteve arriti në 80%, biznesi OEM & ODM duke u zgjeruar me shpejtësi.
 • history_img
  2008
  Krijoni Departamentin e Marketingut në SHENYANG me 5 marka të reja "Yidi" "Zhendi" "Yudi" "Diandi" "Yilang" për të zgjeruar biznesin në Kinë.
 • 2012
  Certifikata e Ndërmarrjes së Shkencës dhe Teknologjisë të Provincës Zhejiang
 • 2013-2016
  CE, ROSH, EMS dhe vërtetime të tjera
 • history_img
  2014
  Gjatë këtyre 3 viteve filloi të ndërtohet punishte prej 20 mijë metrash katrorë.
 • 2017
  YEWLONG - Marka më e mirë vjetore e dhjetë kabineteve të banjës në Kinë
 • history_img
  2020
  Në 20 vjetorin e themelimit të kompanisë, YEWLONG ndërtoi një ndërtesë gjithëpërfshirëse zyre prej 20,000 metrash katrorë për të zgjeruar sallonet dhe zyrat.
 • history_img
  2021
  YEWLONG njihet si një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë
 • history_img
  2022
  Le të sjellim “YEWLONG Furniture Culture” në banjat tona