Развој на компанијата

 • history_img
  1999 година
  Поставена како мала работилница HANGZHOU YEWLONG SANITARY WARE Co., Ltd за мебел за бања и огледало
 • history_img
  2004 година
  Името на компанијата беше променето во HANGZHOU YEWLONG INDUSTRY Co., Ltd.Во исто време, Yewlong ја подобри својата прва фабрика со производна скала од 25.000 m2 за да го зголеми бизнисот
 • history_img
  2004 година
  Сертификат ISO9001 за систем за управување со квалитет издаден од Центарот за сертификација CFL
 • 2006 година
  Добијте национален AAA сертификат
 • 2007 година
  Поставете меѓународна компанија, HANGZHOU YEWLONG IMPORT & EXPORT Co., Ltd., Во истата година, стапката на извоз на производи достигна 80%, OEM & ODM бизнисот брзо се проширува.
 • history_img
  2008 година
  Поставете оддел за маркетинг во ШЕНЈАНГ со 5 нови брендови „Yidi“ „Zhendi“ „Yudi“ „Diandi“ „Yilang“ за да го проширите бизнисот во Кина.
 • 2012 година
  Сертификат за наука и технологија на претпријатието од провинцијата Жеџијанг
 • 2013-2016 година
  CE, ROSH, EMS и други сертификати
 • history_img
  2014 година
  За овие 3 години почна да се гради работилница од 20.000 квадратни метри.
 • 2017 година
  YEWLONG - Годишен бренд на топ десет кабинети за бањи во Кина
 • history_img
  2020 година
  На 20-годишнината од основањето на компанијата, YEWLONG изгради сеопфатна деловна зграда од 20.000 квадратни метри за да ги прошири салоните и канцелариите.
 • history_img
  2021 година
  YEWLONG е препознаен како национално претпријатие за висока технологија
 • history_img
  2022 година
  Ајде да ја внесеме „Културата на мебелот YEWLONG“ во нашите бањи