YEWLONG простор

YEWLONG ПРОСТОР

Кои сме ние

YEWLONG, еден од водечките производители на супериорен квалитет и луксузен мебел за бањи е основан во 1999 година. Во текот на изминатите 22 години искуство со слоганот „Направи го поинаку“, продолжуваме со дизајнирање, производство и развој на иновативни дизајни на одржлив начин за создавање сон простор за бања.

Што правиме

Со снабдување на преку 60 земји, имаме богати колекции на трендовски дизајни на мебел за бањи и професионални искуства за техничко решение и услуги по продажбата.

Она што го имаме

Со цел задоволна испорака и складирање на соработниците, YEWLONG го зголемува производствениот капацитет со нови капацитети на секои три години.Во моментов, YEWLONG има четири зрели производни линии со тим од 12 работници за истражување и развој во производствена површина од 60.000 квадратни метри за OEM & ODM.

Години на искуства
Работници за истражување и развој
Производна област за OEM и ODM
Земја

Како YEWLONG бања, топло ве покануваме да дојдете со нас за да го запознаете нашиот еколошки мебел.Ајде да ја внесеме „културата на мебелот YEWLONG“ во нашите бањи.-Направи го поинаку