Pasqyrë LED e banjës

 • Pasqyrë banjoje LED 6500K Euro CE, ROSH, IP65 Certifikuar

  Pasqyrë banjoje LED 6500K Euro CE, ROSH, IP65 Certifikuar

  M-208

  1. E ndërtuar nga kornizë PVC miqësore me mjedisin për të parandaluar deformimin dhe për të qëndruar gjatë gjithë jetës

  2.Shumë rezistent ndaj ujit

  3. Montuar në mur (përfshihen aksesorët e fiksimit)

  4. Pasqyrë LED: 6000K dritë e bardhë, 60 topa/metër, CE, ROSH, IP65 Certifikuar

  5. Funksion tjetër për zgjedhje:

  Shkarkues, Orë dixhitale, Bluetooth, ndryshim 3 ngjyrash etj.

  SPECIFIKIMET

  Pasqyra nr.: M-Delux6101

  Madhësia e pasqyrës: 800*700 mm

 • Pasqyrë banjoje LED me kornizë alumini të artë 6500K

  Pasqyrë banjoje LED me kornizë alumini të artë 6500K

  1.Material: Kornizë PVC+ pasqyrë pa bakër

  2. Propozim unik i shitjes: i papërshkueshëm nga uji

  3. Mënyra e montimit: Montuar në mur

  4. Konfigurimi: 6000-6500 Kelvin, 60 topa/ metër

  5. Opsionale: të dhëna Kelvin, sasia e topit led, Bluetooth, orë dixhitale etj

  SPECIFIKIMET

  Pasqyra nr.: M-Delux6101

  Madhësia e pasqyrës: 600*800 mm

 • Pasqyrë banjoje LED 6500K Euro CE, ROSH, IP65 Certifikuar

  Pasqyrë banjoje LED 6500K Euro CE, ROSH, IP65 Certifikuar

  1.Material: Kornizë PVC+ pasqyrë pa bakër

  2. Propozim unik i shitjes: i papërshkueshëm nga uji

  3. Mënyra e montimit: Montuar në mur

  4. Konfigurimi: 6000-6500 Kelvin, 60 topa/ metër

  5. Opsionale: të dhëna Kelvin, sasia e topit led, Bluetooth, orë dixhitale etj

  SPECIFIKIMET

  Pasqyra nr.: M-Delux6101

  Madhësia e pasqyrës: 600*800 mm

 • Pasqyrë LED e banjës 6500K me ndriçim të pasëm Euro Standard

  Pasqyrë LED e banjës 6500K me ndriçim të pasëm Euro Standard

  M-2204

  1. E ndërtuar nga një kornizë PVC miqësore me mjedisin për të parandaluar deformimin dhe për të qëndruar gjatë gjithë jetës

  2.Shumë rezistent ndaj ujit

  3. Montuar në mur (përfshihen aksesorët e fiksimit)

  4. Pasqyrë LED: 6000K dritë e bardhë, 60 topa/metër, CE, ROSH, IP65 Certifikuar

  5. Funksion tjetër për zgjedhje:

  Shkarkues, Orë dixhitale, Bluetooth, ndryshim 3 ngjyrash etj.

  SPECIFIKIMET

  Pasqyra nr.: M-2204

  Madhësia e pasqyrës: 1000*700 mm