Muaji i Cilësisë: Lërini markat kombëtare të tregojnë forcën e tyre të vërtetë të cilësisë së prodhimit!

Shtatori është “Muaji i Cilësisë”.

Aktiviteti “Muaji i cilësisë” filloi në vitin 1978. Në atë kohë, pas një dekade katastrofe, ekonomia kombëtare e vendit tim kishte filluar të rimëkëmbej.Shumë ndërmarrje kishin efikasitet të ulët të prodhimit dhe probleme serioze me cilësinë.Për këtë arsye, ish-Komisioni Ekonomik Shtetëror lëshoi ​​në 24 Qershor 1978 “Njoftimin për Kryerjen e Veprimtarisë “Muaji i Cilësisë” në të gjithë vendin dhe vendosi të nisë aktivitetin “Muaji i cilësisë” në mbarë vendin në shtator të çdo viti për të promovuar. ideja e "Cilësia e parë" dhe krijimi i "Tendenca e prodhimit të produkteve me cilësi të lartë është e lavdishme, dhe prodhimi i produkteve inferiore është i turpshëm.

Këtë vit, 20 departamente, përfshirë Administratën e Përgjithshme të Mbikëqyrjes së Tregut, kryen aktivitete “Muaji i Cilësisë” në të gjithë vendin me temën “zbatimi i thelluar i veprimeve për përmirësimin e cilësisë dhe promovimi i fuqishëm i ndërtimit të një vendi cilësor”.Ndiqni cilësinë, krijoni cilësi dhe shijoni mjedisin social të cilësisë, përmirësoni mekanizmin e punës me cilësi të lartë, kryeni veprime të thelluara për përmirësimin e cilësisë, përmirësoni plotësisht cilësinë e produkteve dhe shërbimeve, përmirësoni konkurrencën kombëtare të cilësisë dhe krijoni një të mirë atmosferë sociale për nxitjen solide të ndërtimit të një vendi cilësor.

Aktivitetet e këtij viti “Muaji i Cilësisë” janë gjithashtu në lulëzim të plotë si vitet e kaluara.

Në fakt, “Forcimi i vendit për nga cilësia” ka qenë gjithmonë një strategji kombëtare.Komiteti Qendror i Partisë dhe Këshilli i Shtetit i kanë kushtuar gjithmonë një rëndësi të madhe çështjeve të cilësisë.Aprovoi krijimin e "Çmimit të Cilësisë në Kinë"."Made in China 2025" gjithashtu shprehet qartë: Cilësia duhet të jetë linja e shpëtimit për ndërtimin e një fuqie prodhuese, të konsolidojë tërësisht themelet e cilësisë së produktit, të përmirësojë vazhdimisht vlerën e markës së korporatës dhe imazhin e përgjithshëm të "Made in China" dhe të marrë zhvillimin rruga e fitimit sipas cilësisë.

Duke parë dhjetë vitet e fundit, kur bëhet fjalë për cilësinë e Seiko-s, njerëzit fillimisht mendojnë për Gjermaninë;kur mendojnë për kapakët e tualetit të nivelit të lartë, fillimisht mendojnë për Japoninë... Për shumë vite, koncepti i "markave të huaja është më cilësor" është rrënjosur thellë dhe përmendet dhe "Made in China", por vetëm përshtypja e " niveli i ulët” dhe “cilësia inferiore”.

Kjo situatë nuk ka ndryshuar deri në dhjetë vitet e fundit.

Sipas ekologjisë së re ekonomike, "Made in China", e cila dikur mbështetej në kosto dhe shkallë, po sjell një pikë kthese transformimi dhe përmirësimi nën valën e globalizimit dhe inteligjencës.Sidomos pas dekadash përmirësimesh të pavarura teknologjike, "Made in China" po bën hapa të mëdhenj drejt "Made in China" dhe "Made in China".

Në vitet e fundit, një numër i madh kompanish me aftësi të jashtëzakonshme inovacioni, role të mëdha drejtuese, potenciale të mira zhvillimi dhe konkurrencë të fortë ndërkombëtare janë shfaqur në industri të ndryshme, si dhe një numër i madh kompanish "precize, speciale, të reja dhe inovative" me aftësi të forta profesionale në segmente dhe fusha të tregut.“Ndërmarrje e vogël gjigante dhe sipërmarrje e vetme kampione.Përveç kësaj, grupe të markave të njohura kineze kanë filluar të bëhen të famshme jashtë shtetit, si Huawei në industrinë 3C, Gree në industrinë e pajisjeve elektrike, etj. Këto marka kineze jo vetëm që zënë një vend në jetën dhe mendjet e konsumatorëve globalë , por edhe të bëjë “Made in China”.Hiqni qafe përshtypjen e qenësishme të cilësisë së ulët, të lirë dhe inferiore dhe transformohuni gradualisht në një cilësi të mrekullueshme dhe të besueshme "Made in China".

Në të njëjtën kohë, ndërsa kompanitë vazhdojnë të përmirësojnë aftësitë e tyre për inovacion teknologjik, kuptimi i "prodhimit cilësor" gjithashtu ka pësuar ndryshime të thella."Prodhimi cilësor" nuk i referohet më thjesht cilësisë së produkteve, por qëndron edhe në vlerën e markës, teknologjinë inovative dhe shërbimin e zgjuar.Prisni për përmirësime të gjithanshme.

Tani, është koha më e mirë që markat kombëtare të demonstrojnë me të vërtetë forcën e prodhimit cilësor dhe t'i tregojnë botës historinë e markës "Made in China"!

Për këtë arsye, Komiteti Organizativ i Çmimit Boiling Quality Award dhe Qendra e Kërkimit të Cilësisë së Jetës në shtëpi filluan së bashku një kolonë të re të transmetimit të drejtpërdrejtë "Krijuesi i cilësisë" së bashku me një agjenci kombëtare autoritative të inspektimit të cilësisë dhe një platformë mediatike autoritare.Kolona do të vizitojë kompanitë kryesore të prodhimit të cilësisë së shtëpisë në formën e transmetimit të drejtpërdrejtë dhe përdor "transmetim drejtpërdrejt në forum + transmetim të drejtpërdrejtë në fabrikë" si përmbajtjen thelbësore për të zhbllokuar cilësinë e vendit të madh pas cilësisë së markës në një mënyrë të gjithanshme. .

Komiteti Organizativ i Çmimit të Cilësisë Boiling, media profesionale dhe grupe ekspertësh nga 19 institucione autoritative të inspektimit të cilësisë në nivel kombëtar hynë në fabrikën e cilësisë së markës dhe përmes metodës së transmetimit të drejtpërdrejtë në fabrikë, fabrika inteligjente shfaqet në kohë reale + R&D në kohë reale dhe realiteti i prodhimit + akses i drejtpërdrejtë në vijën e parë Lidhjet e kontrollit të cilësisë + interpretimi i ekspertëve në vend të avantazheve të cilësisë së produktit si përmbajtja thelbësore, shfaqja gjithëpërfshirëse e cilësisë dhe zgjuarsisë së markave kineze të arredimit të shtëpive dhe përmes miratimeve të dyfishta autoritative për të ndërtuar markat vendase cilësore në IP-në bazë të cilësisë së orendive të shtëpisë kineze dhe forcojnë industrinë e markës Lider në cilësi.


Koha e postimit: Shtator-23-2021